Posedenie pri guláši

Príležitosť odpočinúť si od každodenných pracovných povinností a posilniť vzťahy s kolegami.

V piatok 7.7. sa v EVPÚ a.s. konalo posedenie pri guláši, kde sa zamestnanci stretli pri neformálnej atmosfére, ktorá priniesla príležitosť odpočinúť si od každodenných pracovných povinností a posilniť vzťahy s kolegami.

Akcia sa konala v parku v areáli spoločnosti, kde boli zamestnanci privítaní vôňou čerstvo pripraveného zverinového gulášu. Vedenie firmy si vzalo na starosť obsluhu všetkých zúčastnených, ktorí si tak mohli naplno užívať atmosféru. 🍦K dispozícii bol aj stánok so zmrzlinou, ktorý potešil mnohých zamestnancov.

Sme presvedčení, že takéto podujatia majú dlhodobý vplyv na pracovnú atmosféru a vzťahy medzi zamestnancami. Naša snaha je, aby táto akcia nebola len jednorazovou udalosťou, ale aby sa z nej stala tradícia. Plánujeme pokračovať v organizovaní podobných firemných podujatí, kde budeme mať príležitosť prehlbovať naše vzťahy, posilňovať tímovú súdržnosť a spoločne sa baviť mimo pracovného prostredia.

Veríme, že táto tradícia bude mať pozitívny vplyv na náš kolektív a že každá takáto akcia bude ešte lepšia a príjemnejšia ako tá predchádzajúca. Tešíme sa na budúcnosť a na ďalšie spoločné zážitky.

More To Explore