Spolupráca s ELTA Systems Ltd na riešeniach situačného povedomia pre vežu TURRA 30-SA napreduje

Naši kolegovia Patrik Stupňan a Marek Kováč sa nedávno stretli v Izraeli s predstaviteľmi firmy Elta Systems Ltd. Táto návšteva bola časťou spolupráce na vývoji a implementácii pokročilých riešení situačného povedomia pre vežu TURRA 30, ktorá je po implementácií týchto riešení označovaná ako TURRA 30-SA.

Táto verzia veže nedávno získala ocenenie PRIX na veľtrhu IDEB v Bratislave. Pre tých, ktorí nemali možnosť vidieť toto revolučné riešenie, budeme vežu TURRA 30-SA prezentovať aj na blížiacom sa veľtrhu Eurosatory v Paríži.

Veža TURRA 30-SA predstavuje moderný zbraňový systém, ktorý vyžaduje špičkové technológie na zaistenie maximálnej efektivity a bezpečnosti. Našim cieľom je poskytnúť zákazníkom najlepšie možné riešenia, ktoré im umožnia mať úplný prehľad o bojovom prostredí a robiť rýchle a presné rozhodnutia – a v tom nám spolupráca s Elta Systems Ltd – špecialistom v oblasti radarových a elektronických systémov, výrazne pomáha. 

More To Explore

 Prestížne podujatie RAIL BUSINESS DAYS

S radosťou Vás pozývame na prestížne podujatie RAIL BUSINESS DAYS , ktoré sa uskutoční v Ostrave od 11. do 13. júna 2024 v areáli Trojhalí Karolina. Príďte spoznať

Napísali o nás v časopise obrana

Dňa 14. mája, pri príležitosti otvorenia veľtrhu IDEB Defence & Security 2024, minister obrany SR Robert Kaliňák uviedol: „Silný a dynamický obranný priemysel je zásadným